Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства
- Код товару: 031459
530.00 грн.
- Автор: Зламанюк Л.М.
- Год издания: 2022
- Количество страниц: 354
- Бумага: офсет
- Переплет: Мягкий
- Язык: Украинский
- Формат книги: А 5
- ISBN: 978-617-673-509-0
Анотація
Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС “Магістр” спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Гарантія
Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду
Доставка/Оплата
Самовивіз: Ви можете забрати цей товар самостійно з Нової Пошти за тарифами перевізника, Кур'єр: Ми доставимо цей товар кур'єром служби доставки Нова пошта за тарифами перевізника