Категорії
Збройні Сили України і військовий стан Бібліотечка нотаріуса Бібліотечка поліцейського Навчальні посібники для підготовки до іспитів студентів вищих навчальних закладів

Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів. Підручник затверджений МОН України

  • Код товару: 027845

220.00 грн.

  • Автор: Мальська М.П.
  • Год издания: 2019
  • Количество страниц: 304
  • Бумага: офсет
  • Переплет: Мягкий
  • Язык: Украинский
  • Формат книги: А 5
  • ISBN: 978-617-673-162-7

Анотація

Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів. (теорія та практика).

Гарантія

Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" вироби належної якості обміну та поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду

Доставка/Оплата

Самовивіз: Ви можете забрати цей товар самостійно з Нової Пошти за тарифами перевізника, Кур'єр: Ми доставимо цей товар кур'єром служби доставки Нова пошта за тарифами перевізника