Технологія зберігання продовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. (арт: 029064)
Специфікація
Артикул: | 029064 |
Автор | Колтунов В.А. |
Анотація | В навчальному посібнику розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу окремих факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання, транспортування, застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання і витрат на реалізацію. Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво»,а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. УДК 641.643(075.8) ББК 36-9я73 ISBN 978-617-673-250-1 |
Обкладинка | м'яка |
Рік видання | 2014 |
Сторінок | 138 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо