Специфікація
Артикул: | 025066 |
Автор | Поперечний А.М. |
Анотація | Підручник містить матеріал з дисципліни «Моделювання процесів і обладнання харчових виробництв». В роботі розглянуті питання, які пов’язані з моделюванням процесів і обладнання харчових виробництв, та a href=http://cityadspix.com/tsclick-LJQRILYP-PNLJQJUF?sa=newkeysa1=sa2=sa3=sa4=sa5=bt=20pt=9lt=2tl=1im=NDE1NS0wLTE0Mzk4OTczNjEtMTE3MjIyNDY%3Dfid=NDQ5NTg1NDE1kw=%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BB%D1%8E target=_blank alt=tanuki.ru title=tanuki.ru style=роллю/a моделювання в проведенні науково-дослідних і конструкторських робіт. Особлива увага приділена існуючим методам моделювання, їх класифікації і областям застосування. Показані переваги і недоліки кожного з методів моделювання. Для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації a href=http://cityadspix.com/tsclick-FQCMV9BV-KHEBQ71F?sa=newkeysa1=sa2=sa3=sa4=sa5=bt=20pt=9lt=2tl=1im=MTQ0MzUtMC0xNDM5ODk3MzYxLTEyNjAwNjMxfid=NDQ5NTg1NDE1kw=%D0%B7%D0%B0 target=_blank alt=platiza.ru title=platiza.ru style=за/a спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв». Підручник буде корисним аспірантам, науковим співробітникам, інженерно-технічним працівникам харчової і суміжних галузей промисловості, які займаються питаннями розробки технологічного обладнання. ISBN 978-611-01-0335-0 |
Рік видання | 2012 |
Сторінок | 312 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо