• 098-764-34-46
  •  095-184-41-99 095-184-41-99
  • shopcul@gmail.com

Підручники з природничих і технічних наук

110.00 грн.
арт: 030474
Автор Архипов В. В ...  | Анотація Учебное пособие «Этнические кухни: Особенности культуры и традиций питания народов мира» предназна ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 234  | Тип Книга  | Формат Книга 
125.00 грн.
арт: 030462
Автор О. І. Запорожець ...  | Анотація Підручник призначено для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають дисципліни освітнього нап ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 264  | Тип Книга  | Формат Книга 
120.00 грн.
арт: 021426
Автор Михайлюк В.О. ...  | Анотація Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, котрі вивчають дисципліни “ ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 158  | Тип Книга  | Формат А5 
125.00 грн.
арт: 027855
Автор Зубар Н.М. ...  | Анотація Фізіологія харчування ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 208  | Тип Книга  | Формат А5 
125.00 грн.
арт: 027855
Автор Зубар Н.М. ...  | Анотація У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи адекватного та раціон ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 208  | Тип Книга  | Формат Книга 
170.00 грн.
арт: 029849
Автор За ред. А. Й Мазуркевича, В. О. Трокоза ...  | Анотація Зміст посібника цілком відповідає сучасній навчальній програмі підготовки бака- лаврів і магістрів ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 240  | Тип Книга  | Формат А5 
345.00 грн.
арт: 023129
Автор Деревянко І.Д. ...  | Анотація У підручнику стисло, на сучасному науковому рівні викладено основні фізіологічні процесії сільського ...  | Рік видання 2009  | Сторінок 824  | Тип Книга  | Формат Книга 
70.00 грн.
арт: 031537
Автор Холявко В. В. ...  | Анотація Методичні вказівки містять шаблони протоколів та покрокові інструкції до виконання лабораторних робі ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 100  | Тип Книга  | Формат А5 
100.00 грн.
арт: 031536
Автор Холявко В. В ...  | Анотація Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за програмою підготовки бакалаврів за ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 156  | Тип Книга  | Формат А5 
325.00 грн.
арт: 021425
Автор Присяжнюк С.І. ...  | Анотація У роботі наводяться рекомендації з методики проведення оздоровчо-трену вальних за- нять з фізичного ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 504  | Тип Книга  | Формат А5 
180.00 грн.
арт: 022967
Автор Кононський О.І. ...  | Анотація У першій частині розглядається будова речовин, їх агрегатний стан (гази, рідини, тверді речовини), о ...  | Рік видання 2017  | Сторінок 310  | Тип Книга  | Формат Книга 
170.00 грн.
арт: 021853
Автор Янчева М.О. ...  | Анотація В навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні ...  | Рік видання 2017  | Сторінок 302  | Тип Книга  | Формат Книга 
485.00 грн.
арт: 032475
Автор Укл.Захаренко М.О. ...  | Анотація ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 769  | Тип Книга  | Формат А5 
120.00 грн.
арт: 032473
Автор Мартин А.Г. ...  | Анотація Розглядається проблема формування державної регуляторної політики у сфері ринкового обороту речових ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 158  | Тип Книга  | Формат А5 
280.00 грн.
арт: 031898
Автор О. І. Запорожець ...  | Анотація У навчальнму посібнику охарактеризовано найактуальніші проблеми раціонального природокористування, о ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 508  | Тип Книга  | Формат А5 
160.00 грн.
арт: 032929
Автор Моініджазані Хоссйен ...  | Анотація В монографії здійснено аналіз наукових джерел з питань гармонізації управління процесом формування ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2020  | Сторінок 224  | Тип Книга  | Формат А5 
220.00 грн.
арт: 032121
Автор Щепкань С. О. ...  | Анотація Рассматривается современное оборудование для доставки, хранения, обработки, демонстрации, а также ре ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 398  | Тип Книга  | Формат А5 
75.00 грн.
арт: 025561
Автор Бірта Г.А. ...  | Анотація Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики продукції свинарства. Свинина ...  | Рік видання 2011  | Сторінок 148  | Тип Книга  | Формат Книга 
290.00 грн.
арт: 021813
Автор Сирохман І.В. ...  | Анотація Навчальний посібник розрахований на підготовку спеціалістів і магістрів спеціальностей „Товарознавст ...  | Рік видання 2017  | Сторінок 544  | Тип Книга  | Формат Книга 
205.00 грн.
арт: 027239
Автор Бірта Г.О. ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 368  | Тип Книга  | Формат Книга 
150.00 грн.
арт: 026923
Автор Дубініна А.А. ...  | Анотація Наведено загальні відомості про класифікацію та характеристику основних сімейств промислових риб, бу ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2012  | Сторінок 336  | Тип Книга  | Формат Книга 
55.00 грн.
арт: 026434
Автор Бірта Г.О. ...  | Анотація Флора України налічує кілька тисяч видів вищих і нижчих рослин, багато з яких можуть бути використан ...  | Рік видання 2012  | Сторінок 224  | Тип Книга  | Формат Книга 
230.00 грн.
арт: 027241
Автор Бірта Г.О. ...  | Анотація Флора України налічує кілька тисяч видів вищих і нижчих рослин, багато з яких можуть бути використан ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 424  | Тип Книга  | Формат Книга 
84.00 грн.
арт: 015798
Автор Сирохман І.В. ...  | Анотація Підручник розрахований на підготовку бакалаврів, спеціалістів спеціальностей То варознавство і комер ...  | Рік видання 2009  | Сторінок 614  | Тип Книга  | Формат Книга 
150.00 грн.
арт: 021998
Автор Зрезарцев М.П. ...  | Анотація Пропонуємий посібник підготовлений у відповідності з програмою напрямку підготовки «Товарознавство і ...  | Рік видання 2009  | Сторінок 326  | Тип Книга  | Формат Книга 
85.00 грн.
арт: 025605
Автор Бірта Г.О. ...  | Анотація Навчальний посібник присвячений вивченню товарознавчої характеристики м’яса сільськогосподарських тв ...  | Рік видання 2011  | Сторінок 164  | Тип Книга  | Формат Книга 
210.00 грн.
арт: 011366
Автор Сирохман І.В. ...  | Анотація Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництв ...  | Рік видання 2009  | Сторінок 379  | Тип Книга  | Формат Книга 
245.00 грн.
арт: 032497
Автор Л. В. Пешук ...  | Анотація Підручник «Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі» відповідає державному стандарту ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2018  | Сторінок 366  | Тип Книга  | Формат А5 
175.00 грн.
арт: 019992
Автор Пешук Л. В., Бавіка Л. І., Демідов І. М. ...  | Анотація Наведено сучасну класифікацію, номенклатуру, властивості парфумер- них та косметичних продуктів і т ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 376  | Тип Книга  | Формат А5 
210.00 грн.
арт: 043458
Автор Єжова О. В. ...  | Анотація У посібнику викладені теоретичні відомості з оброблення деталей швейних виробів та наведені приклад ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2020  | Сторінок 256  | Тип Книга  | Формат А5 
180.00 грн.
арт: 032228
Автор Єжова О. В. ...  | Анотація У посібнику викладені теоретичні відомості з оброблення деталей швейних виробів та наведені приклад ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 256  | Тип Книга  | Формат А5 
200.00 грн.
арт: 029673
Автор Л.В.Пешук, М.О.Янчева, О.І.Гащук, С.Г. Кириченко ...  | Анотація Підручник «Технологія м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» є першою спробою узагальнит ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 296  | Тип Книга  | Формат А5 
70.00 грн.
арт: 029064
Автор Колтунов В.А. ...  | Анотація В навчальному посібнику розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2014  | Сторінок 138  | Тип Книга  | Формат Книга 
165.00 грн.
арт: 020202
Автор Єгоров Б.В., Шаповаленко О.І., Макаринська А.В. ...  | Анотація У підручнику подано характеристику сировини, проаналі зовано рецептуру преміксів, наведено їхню кл ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 288  | Тип Книга  | Формат А5 
220.00 грн.
арт: 028075
Автор Костенко В.І. ...  | Анотація Викладено у вигляді окремих навчальних занять матеріали про виробничий і племінний облік у скотарств ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 400  | Тип Книга  | Формат Книга 
200.00 грн.
арт: 031459
Автор Зламанюк Л. М. ...  | Анотація Викладено текст лекцій з дисципліни “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” (Бло ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 354  | Тип Книга  | Формат А5 
450.00 грн.
арт: 000924
Автор Валуйко Г.Г., Домарецький В.А., Загоруйко В.О. ...  | Анотація У підручнику «Технологія вина» наведена історія розвитку виногра* дарства й виноробства у світі, на ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 592  | Тип Книга  | Формат А5 
100.00 грн.
арт: 031041
Автор Гончаренко І. В. ...  | Анотація Викладено текст лекцій з дисципліни ‟Технології побічної продукції тваринни- цтва” для студентів ОС ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 160  | Тип Книга  | Формат А5 
280.00 грн.
арт: 024091
Автор Амелькін В.І. ...  | Анотація Наведено відомості про теоретичні основи технічної творчості. ...  | Рік видання 2010  | Сторінок 360  | Тип Книга  | Формат А4 
310.00 грн.
арт: 033319
Автор Захарченко П. В., Гавриш О. М., Захарєнков Р. Д., Павлик А. В. ...  | Анотація Наведені класифікація та технічні характеристики сучасних теплоізоляцій- них та акустичних матеріал ...  | Обкладинка м`яка  | Рік видання 2020  | Сторінок 400  | Тип Книга  | Формат А5 
360.00 грн.
арт: 032941
Автор Черниш О.М. ...  | Анотація Посібник присвячений сучасним методам структурного аналізу механізмів і машин згідно з освітньо-проф ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2020  | Сторінок 464  | Тип Книга  | Формат А5 
155.00 грн.
арт: 032128
Автор Подлевський Б. М. ...  | Анотація Викладено у стислій формі теоретичні відомості та задачі з розв’язаннями, що стосуються дискретних д ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 271  | Тип Книга  | Формат A5 
190.00 грн.
арт: 031391
Автор Степанчук А. М. ...  | Анотація Викладено закономірності пресування заготівок виробів з порошків металів, сплавів, керамічних матері ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 336  | Тип Книга  | Формат А5 
135.00 грн.
арт: 032937
Автор Бородкіна І. Л. ...  | Анотація Посібник призначається для знайомства студентів з формальними підходами до визначення поняття " ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 184  | Тип Книга  | Формат А5 
205.00 грн.
арт: 033030
Автор Стрижанов С.С. ...  | Анотація В учебнике собран богатый теоретический и методический материал, накопленный в отечественной систем ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 300  | Тип Книга  | Формат А5 
110.00 грн.
арт: 031458
Автор Березін Л. М. ...  | Анотація Посібник містить контрольні завдання з основних тем розділу Динаміка дисципліни Теоретична механіка. ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 182  | Тип Книга  | Формат А5 
145.00 грн.
арт: 032928
Автор Березін Л. М. ...  | Анотація В посібнику розкривається зміст ключових тем у відповідності до вимог програми курсу для студентів ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2019  | Сторінок 218  | Тип Книга  | Формат А5 
570.00 грн.
арт: 032954
Автор Черниш О.М. ...  | Анотація Посібник присвячений розв'язку задач з основних тем курсу теоретичної механіки, статики, кінематики, ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2020  | Сторінок 760  | Тип Книга  | Формат А5 
340.00 грн.
арт: 031500
Автор В. М. Булгаков, В. В. Яременко, О. М. Черниш, М. Г. Березовий ...  | Анотація Підручник охоплює основні теми курсу теоретичної механіки. До кожної теми надається коротко теорет ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2017  | Сторінок 640  | Тип Книга  | Формат А5 
475.00 грн.
арт: 032353
Автор Булгаков В.М. , Черниш О.М. ...  | Анотація У першій частині навчального посібника викладено основи теоретичної і прикладної механіки (розділів ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2018  | Сторінок 752  | Тип Книга  | Формат а5 
Підручники є джерелом знань, звідки учні та студенти в усі часи черпали знання. У них зібрана вся необхідна інформація, яка може стати в нагоді не тільки в навчанні, а й повсякденному житті.
Чудові підручники з тваринництва, в яких розкрито всі необхідні поняття і дані основні визначення. Дані підручники тримають в собі грамотне систематичний виклад знань у даній області і використовуються як у всій освітній системі, на різних її рівнях, так і для навчання на дому.

Хороші підручники з природничих наук на нашому сайті

Ці вірні помічники допоможуть як студенту, так і школяреві розвивати свої розумові здібності, а також відкриють багато нового, чого ви ще не знали. Біологія, інформатика, кібернетика, математика, психологія, фізика, механіка, хімія, охорона навколишнього середовища - всі ці науки є природними і вони необхідні для розвитку кожної людини. На нашому сайті великий асортимент підручників, які можна купити за найкращими цінами.
Хороші помічники у вигляді грамотно написаних підручників з екології допоможуть вивчити матеріал легко і швидко, оскільки вони написані на доступному і зрозумілою мовою. У нас ви можете купити необхідну вам навчальну літературу оптом.

Придбати вигідно підручники з технічних наук

Технічні науки також є вірними помічниками в пізнанні світу техніки. Розвиваюча і допоміжна література допоможе розібратися в багатьох речах і з легкістю пройти курс навчання архітектури, кораблебудування, матеріалознавства, механіки, машинобудування, електротехніки та інших наук.

Чудовий підручники з ОБЖ та хімії за вигідними цінами

Цікавий підручник з основ безпеки життєдіяльності написаний на вищому рівні, з урахуванням всіх норм і правил. Він ідеально підійде для тих, хто прагне отримувати нові знання, оскільки містить відомості про надзвичайні ситуації техногенного характеру, забезпечення безпеки людини в суспільстві.
Хімія - наука багатогранна і корисна і потрібно якомога глибше вивчити всі її аспекти, в чому вам допоможе відмінний підручник з хімії, який, незважаючи на короткий курс, докладно роз'яснить про всіх ази науки і допоможе увійти в світ хімічних реакцій і завдань.