Специфікація
Артикул: | 020428 |
Автор | Архіпов В. В. |
Анотація | Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства. |
Обкладинка | м'яка |
Рік видання | 2020 |
Сторінок | 280 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо