Специфікація
Артикул: | 023231 |
Автор | Дубініна А.А. |
Анотація | Підручник охоплює широке коло питань, які пов’язані з визначенням фальсифікації харчових продуктів, контролем походження товару та захистом споживчого ринку від фальсифікованих товарів. Наведено й обговорено сучасні літературні джерела стосовно історичних аспектів ідентифікації і фальсифікації продовольчих товарів. Підручник призначено для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Товарознавство та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі», «Експертиза товарів та послуг», може бути корисним для студентів юридичних спеціальностей, підприємців, фахівців експертних лабораторій і всіх споживачів. ISBN 978-966-364-982-5 |
Рік видання | 2010 |
Сторінок | 270 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо