Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
- Код товару: 022169
390.00 грн.
- Автор: Архіпов В.В.
- Год издания: 2019
- Количество страниц: 342
- Бумага: офсет
- Переплет: Мягкий
- Язык: Украинский
- Формат книги: А5
- ISBN: 978-611-01-0933-8
Анотація
У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів та дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, здійсненні кейтерінгового обслуговування, створенні умов для розваг і відпочинку. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.