Купити книги і методичні посібники з ресторанного господарства

150.00 грн.
арт: 031182
Автор Міцко М. ...  | Анотація Книга містить близько 500 рецептур найпоширеніших в області ласощів та печива з викладом раціональни ...  | Обкладинка тверда  | Рік видання 2016  | Сторінок 232  | Тип книга  | Формат А5 
180.00 грн.
арт: 031195
Автор Міцко М. ...  | Анотація Книга ілюстрована кольоровими репродукціями, на яких представлені страви Закарпатської кухні. ...  | Обкладинка тверда  | Рік видання 2014  | Сторінок 264  | Тип Книга  | Формат Книга 
180.00 грн.
арт: 030570
Автор Липатова Л.П. ...  | Анотація В учебном пособии рассмотрены процессы, происходящие в продуктах под влиянием различных способов их ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 376  | Тип Книга  | Формат Книга 
130.00 грн.
арт: 030560
Автор Джабоева А.С. ...  | Анотація В учебном пособии приведены методические рекомендации к решению задач разных типов по основным разде ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 256  | Тип Книга  | Формат Книга 
230.00 грн.
арт: 030650
Автор Гайворонский К.Я. ...  | Анотація Учебник создан на основе программы предмета "Технологическое оборудование предприятий обществен ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2015  | Сторінок 480  | Тип Книга  | Формат Книга 
160.00 грн.
арт: 030607
Автор Оробейко Е.С. ...  | Анотація Приводятся классификации ресторанов и баров, вопросы организации их работы, должностные обязанности ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2015  | Сторінок 320  | Тип Книга  | Формат Книга 
350.00 грн.
арт: 029967
Автор Кавешніков В.С. ...  | Анотація У навчальному посібнику систематизовано і викладено теоретичні, методичні і практичні питання управл ...  | Обкладинка тверда  | Рік видання 2015  | Сторінок 752  | Тип Книга  | Формат Книга 
170.00 грн.
арт: 030473
Автор Архіпов В. В ...  | Анотація У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного гос-подарства, вимоги до якості ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 382  | Тип Книга  | Формат Книга 
130.00 грн.
арт: 020428
Автор Архіпов В. В. ...  | Анотація Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку рест ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 280  | Тип Книга  | Формат Книга 
115.00 грн.
арт: 030472
Автор Архипов В. В. ...  | Анотація Данное учебное пособие содержит основные сведения о классификации баров, по- рядке подготовки бара к ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 240  | Тип Книга  | Формат Книга 
110.00 грн.
арт: 030474
Автор Архипов В. В ...  | Анотація Учебное пособие «Этнические кухни: Особенности культуры и традиций питания народов мира» предназна ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2016  | Сторінок 234  | Тип Книга  | Формат Книга 
100.00 грн.
арт: 025759
Автор Туріс І.Ю. ...  | Анотація Навчальний посібник містить у собі теоретичний курс з граматики німецької мови з вправами для студен ...  | Рік видання 2011  | Сторінок 196  | Тип Книга  | Формат Книга 
150.00 грн.
арт: 026923
Автор Дубініна А.А. ...  | Анотація Наведено загальні відомості про класифікацію та характеристику основних сімейств промислових риб, бу ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2012  | Сторінок 336  | Тип Книга  | Формат Книга 
50.00 грн.
арт: 026496
Автор Желтов Ю.А. ...  | Анотація В монографии представлены рыбное сырье, выращенных рыб в пресноводных водоемах — это лососевых, осет ...  | Рік видання 2011  | Сторінок 286  | Тип Книга  | Формат Книга 
155.00 грн.
арт: 022169
Автор Архіпов В.В. ...  | Анотація У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарств ...  | Обкладинка м'яка  | Рік видання 2012  | Сторінок 342  | Тип Книга  | Формат Книга 
У наш час вибір професії вимагає великої зосередженості і впевненості від молодих людей. Адже тільки правильний вибір може гарантувати повну впевненість в тому, що робота по професії буде приносити не тільки хороший дохід, а й задоволення. Величезна кількість абітурієнтів в наш час вибирають спеціальність ресторанної справи. Адже ця професія сприяє гарному кар'єрному росту і великим перспективам. Однак, навіть найбільша впевненість не може гарантувати той факт, що людина після навчання буде володіти всіма знаннями, які необхідні для кар'єрного зростання. Адже в цій справі без правильних і сучасних навчальних матеріалів просто не обійтися. В першу чергу з великою серйозністю потрібно вибирати літературу. Не варто купувати її з рук, адже за новим, красивим і акуратним підручником завжди приємно займатися. Та й коштують такі підручники з ресторанного бізнесу в наш час не так вже й дорого.

Як вибрати підручники з ресторанного бізнесу для легкого навчання

Найчастіше необхідні підручники радять придбати самі викладачі. Їх список може бути різним, проте це завжди дійсно корисні і сучасні матеріали, які під час навчання необхідні кожній людині. Саме такі підручники можна знайти на популярному сайті компанії "Центр навчальної літератури", який пропонує своїм клієнтам відмінну літературу для навчання.

Де краще придбати підручник з рестораннго господарства

Більшість абітурієнтів добре знайомі з цим сайтом, адже саме на ньому можна придбати чудові підручники з дійсно доступними цінами. Так що сенсу шукати інші магазини просто немає. Адже більш вигідної пропозиції в наш час просто не знайти. До того ж, при виборі підручника на сайті компанії "Центр навчальної літератури" ви точно не помилитеся, адже до кожного матеріалу є докладний опис із зазначенням авторів. Так що замовлення можна робити сміливо кожній людині, і краще його зробити прямо зараз.