• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Абетка кондитерського мистецтва: Навчальний посібник (арт: 027831)

Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Абетка кондитерського мистецтва: Навчальний посібник
240.00 грн.
Специфікація
Артикул: 027831
Автор Ростовський В.С., Кукуєва О.М.
Анотація У книзі наведена класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировини, напівфабрикатів, цукристих заготовок, особливості виготовлення різних видів тіста та виробів з них, тістечок, тортів. Описана технологія виготовлення і оздоблення борошняних кондитерських виробів, надана характеристика інвентарю. Дана характеристика умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів. Книга призначена для навчання в коледжах, технікумах, професійно-технічних училищах, що готують кондитерів, а також студентів технологічних факультетів вищих учбових закладів.
Рік видання 2016
Сторінок 497
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо