• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. Задачник (арт: 024664)

Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві. Задачник
200.00 грн.
Специфікація
Артикул: 024664
Автор Дробот В.І.
Анотація Рекомендовано МОН України як навчальний посібник для студентів ВНЗ, що навчаються за напрямом підготовки “Харчові технології та інженерія”. У навчально-методичному посібнику наведено стислі теоретичні відомості й приклади розрахунків, поширених у хлібопекарському виробництві. Запропоновано конкретні задачі щодо розрахунку за стадіями технологічного процесу: під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. Призначений для студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” та широкого кола інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості. Стислий зміст: Вступ Розділ 1. Розрахунок продуктивності печей. Розділ 2. Розрахунок витрат сировини на виробництво. Розділ 3. Розрахунок маси сухих речовин і вологи у сировині та напівфабрикатах. Розділ 4. Розрахунок маси розчину та вмісту сухих речовин у ньому. Розділ 5. Розрахунок маси борошна та іншої сировини у напівфабрикатах. Розділ 6. Розрахунок витрат води на замішування напівфабрикатів та її температури. Розділ 7. Розрахунок взаємозамінності сировини. Розділ 8. Розрахунки у приготуванні рідких дріжджів. Розділ 9. Розрахунок пофазних рецептур приготування пшеничного тіста. Розділ 10. Розрахунок пофазних рецептур приготування тіста з житнього і суміші житнього та пшеничного борошна. Розділ 11. Розрахунок виробничих рецептур. Розділ 12. Розрахунок дозування поліпшувачів та їх розчинів. Розділ 13. Розрахунок виходу виробів та технологічних втрат і затрат за їх виготовлення. Розділ 14. Розрахунок технологічного плану виробництва хліба. Розділ 15. Розрахунок маси сировини у напівфабрикатах і виробничому браку під час передачі зміни. Розділ 16. Розрахунки технологічного обладнання. Розділ 17. Розрахунки у виробництві здобних сухарів. Розділ 18. Розрахунки у виробництві бубличних виробів. Розділ 19. Розрахунки під час контролю якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції. Бібліографічний список рекомендованої літератури Додатки
Обкладинка тверда
Рік видання 2016
Сторінок 440
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо