• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. Навч.пос. (арт: 030417)

Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів. Навч.пос.
480.00 грн.
Специфікація
Артикул: 030417
Автор Дробот В.І.
Анотація У книзі наведено загальноприйняті та нові методи контролю сировини і готової продукції хлібопекарського і макаронного вироб-ництва, що ґрунтуються на сучасних хімічних, фізичних, фізико-хімічних методах аналізу. Викладено вимоги до якості продукції за чинними державними стандартами України, стандартами, гармонізованими зі стандартами ІSО, та міжнародними стандартами. Наведено також методи визначення харчової та фізіологічної цінності продукції. Розглянуто організацію роботи лабораторій. Книга призначена як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», а також може бути корисною для студентів інших спеціальностей за напрямом навчання «Харчові технології та інженерія», для праців-ників виробничих і дослідних лабораторій хлібопекарської та макаронної галузі.
Обкладинка тверда
Рік видання 2015
Сторінок 948
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо