Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві: навчальний посібник (арт: 030981)

Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві: навчальний посібник
200.00 грн.
Специфікація
Артикул: 030981
Автор за ред. чл.-кор. В.І. Дробот.
Анотація У навчальному посібнику викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві. Наведено методичні вказівки до виконання типових розрахунків у технології хлібобулочних виробів за стадіями технологічного процесу:під час підготовки сировини до виробництва; розрахунку рецептур за різних способів приготування тіста; технологічного обладнання; первинного обліку виробництва; у технохімконтролі галузі. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів спеціальності “Харчові технології”, спеціалізації “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” і широкого кола фахівців хлібопекарської галузі.
Обкладинка тверда
Рік видання 2016
Сторінок 330
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо