Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності.Навчальний посібник.(мяка) (арт: 025061)

Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності.Навчальний посібник.(мяка)
50.00 грн.
Специфікація
Артикул: 025061
Автор Васюкова Г.Т., Ющенко Л.П.
Анотація Унавчальному посібнику розглядаються питання переробки різних видів риб і нерибних морепродуктів. Наведено традиційні і сучасні технології холодильного зберігання, соління, в’ялення, сушіння, копчення і консервування ставкової й океанічної риби. Запропоновано технологічні прийоми готування рибних напівфабрикатів і культурних виробів. Дано сучасні напрямки виробництва рибних фаршевих виробів і використання харчових відходів. Обгрунтовано рецептури, подано основні параметри технологічних процесів і якісну оцінку готової продукції, умови зберігання. Наведено дефекти готової рибної продукції. Показано напрямки і закономірності зміни якості вихідної сировини і її впливу на технологічний процес виробництва напівфабрикатів, фаршів і готових кулінарних виробів при використанні різних технологій: традиційних і сучасних модифікованих. Рекомендовано фахівцям харчової промисловості, громадського харчування і студентам вузів.
Рік видання 2011
Сторінок 96
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо