• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів Підручник для ВУЗів.(твер.пал.) (арт: 002833)

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів Підручник  для  ВУЗів.(твер.пал.)
150.00 грн.
Специфікація
Артикул: 002833
Автор Соколенко А.С.
Анотація Викладено поняття про енергетичні поля впливу, оброблення харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також засоби стерилізації, консервування, хімічного оброблення продукції тощо, спрямовані на забезпечення подовження терміну зберігання і зменшення втрат готової продукції, збереження її якісних показників. Викладено матеріали, які стосуються новітніх досліджень вакуумної обробки середовищ, обробки рідинних або вологонасичених середовищ в умовах технологій різкого зниження тисків та впливів осмотичних тисків на стабіліза¬цію продуктів харчування. Наводяться методи, технології та обладнання для оброблення продукції, прогнозуються напрями удосконалення методів оброблення. Видання призначено для студентів вищих навчальних закладів, а також може бути використано інженерно-технічними працівниками харчових виробництв, конструкторських бюро, науковими співробітниками.
Обкладинка Книга
Рік видання 2015
Сторінок 324
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо