Організація готельно-ресторанної справи (арт: 029967)

Організація готельно-ресторанної справи
350.00 грн.
Специфікація
Артикул: 029967
Автор Кавешніков В.С.
Анотація У навчальному посібнику систематизовано і викладено теоретичні, методичні і практичні питання управління сучасними готелями та ресторанами. Простежено історію управління готелями та ресторанами, висвітлено основний понятійний апарат, докладно досліджено сучасні функції управління і системи обслуговування в готелях та ресторанах. У розділах посібника, присвячених функціональному менеджменту, до¬сліджуються ком-плексні менеджерські функції і бізнес-процеси в готелях та ресторанах. Наведено велику бібліографію. Посібник призначений для студентів та аспірантів вузів, учених і фахівців з менеджменту й маркетингу, науковців і підприємців.
Обкладинка тверда
Рік видання 2015
Сторінок 752
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо