Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) (арт: 029667)

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)
200.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 029667
Автор Бухкало С.І.
Анотація Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загальній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули для інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів, тестів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників
Обкладинка м'яка
Рік видання 2014
Сторінок 456
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо