Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах.підручник.(тверда) (арт: 014952)

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах.підручник.(тверда)
350.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 014952
Автор Товажнянський Л.Л.
Анотація Викладено основи загальної технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників у харчовій промисловості, представлено метод енергозбереження – пінч-аналіз. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв’язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників. Іл. 262 Табл. 95 Бібліогр. 67
Обкладинка м'яка
Рік видання 2011
Сторінок 832
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо