Технологія зберігання продовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. (арт: 029064)

Технологія зберігання продовольчих товарів. Навчальний посібник рекомендовано МОН України.
70.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 029064
Автор Колтунов В.А.
Анотація В навчальному посібнику розглядається комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу окремих факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання, транспортування, застосування різних методів зменшення втрат, зниження собівартості її зберігання і витрат на реалізацію. Навчальний посібник розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації з напряму підготовки «Товарознавство і торговельне підприємництво»,а також для аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. УДК 641.643(075.8) ББК 36-9я73 ISBN 978-617-673-250-1
Обкладинка м'яка
Рік видання 2014
Сторінок 138
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо