Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясних продуктів.Підручник.(тверда) (арт: 024872)

Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза мяса та мясних продуктів.Підручник.(тверда)
180.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 024872
Автор Пешук Л.В.
Анотація Підручник написано згідно з програмою дисципліни „Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів” і вимогам державного стандарту з підготовки фахівців спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”.Метою підручника є дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, які пов’язані з випуском нешкідливих для людини м’яса та м’ясних продуктів. Підручник складається з трьох частин: перша – з анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин і птиці, в другій частині наводиться основна сировина м’ясопереробної галузі (породний склад, методи розведення, конституція, екстер’єр та кондиція тварин, їх вирощування та відгодівля). Третя частина підручника присвячена вивченню основ епідеміології, промислової санітарії, ветеринарно-санітарному контролю на підприємствах галузі від цеху переробки до виготовлення та зберігання готової продукції. Рекомендовано студентам спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”, магістрантам, аспірантам і широкому колу фахівців м’ясопереробної галузі.
Рік видання 2011
Сторінок 400
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо