Основи фізіології та гігієни харчування.Підручник затверджений МОН України. (арт: 023760)

Основи фізіології та гігієни харчування.Підручник затверджений МОН України.
190.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 023760
Автор Зубар Н.М.
Анотація У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компо¬нентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс. ISBN 978-966-364-996-2
Рік видання 2017
Сторінок 330
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо