Фізико-хімічні та біохімічні основи технології мяса та мясопродуктів. Навчальний посібник рекомендований МОН України. (арт: 021853)
Специфікація
Артикул: | 021853 |
Автор | Янчева М.О. |
Анотація | В навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин мяса. Особливу увагу приділено основним закономірностям процесів та змінам, що відбуваються з мясом після забою тварин, в результаті зберігання та під впливом біологічних і фізико-хімічних факторів. Надано основні фізичні властивості мяса і мясопродуктів. Навчальний посібник рекомендовно для студентів, які навчаються за сеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки мяса» та може бути корисним широкому колу фахівців мясопереробної галузі. ISBN 978-966-364-765-4 |
Рік видання | 2017 |
Сторінок | 302 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо