• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології мяса та мясопродуктів. Навчальний посібник рекомендований МОН України. (арт: 021853)

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології мяса та мясопродуктів. Навчальний посібник рекомендований МОН України.
170.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 021853
Автор Янчева М.О.
Анотація В навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин мяса. Особливу увагу приділено основним закономірностям процесів та змінам, що відбуваються з мясом після забою тварин, в результаті зберігання та під впливом біологічних і фізико-хімічних факторів. Надано основні фізичні властивості мяса і мясопродуктів. Навчальний посібник рекомендовно для студентів, які навчаються за сеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки мяса» та може бути корисним широкому колу фахівців мясопереробної галузі. ISBN 978-966-364-765-4
Рік видання 2017
Сторінок 302
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо