Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв. Навчальний посібник рекомендовано МОН України. (мяка) (арт: 026756)
Специфікація
Артикул: | 026756 |
Автор | Заплетніков І.М. |
Анотація | Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються a href=http://cityadspix.com/tsclick-FQCMV9BV-KHEBQ71F?sa=newkeysa1=sa2=sa3=sa4=sa5=bt=20pt=9lt=2tl=1im=MTQ0MzUtMC0xNDM5ODg2MzU5LTE4NDk0ODM2fid=NDQ5NTg1NDE1kw=%D0%B7%D0%B0 target=_blank alt=platiza.ru title=platiza.ru style=за/a напрямом підготовки 050503 «Машинобудування» спеціалізації 05050313 «Обладнання переробних і харчових виробництв» і відповідно до робочої програми курсу «Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв». Розглянуто питання обслуговування та експлуатації на підприємствах харчової промисловості. Навчальний посібник може бути корисним для інженерно-технічних працівників проектних організацій і промислових підприємств, зокрема спеціалістам, які працюють на підприємствах харчової промисловості, торгівлі та підприємств ресторанного господарства. ISBN 978-617-673-054-5 |
Обкладинка | м'яка |
Рік видання | 2012 |
Сторінок | 344 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо