Біохімія та технологія оліє-жирової сировини.Навчальний посібник.(мяка) (арт: 024160)

Біохімія та технологія оліє-жирової сировини.Навчальний посібник.(мяка)
135.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 024160
Автор Пешук Л. В.
Анотація В навчальному посібнику наведено біохімічний склад сучасних сортів та гібридів насіння основних олійних культур, нетрадиційної олійної сировини, тваринних жирів, деякі морфологічні особливості олійних культур. Посібник містить також характеристику життєвого циклуолійного насіння, технологічних властивостей насіння олійних культур, особливості технології підготовки насіння до зберігання та промислової переробки. Наведено також вимоги сучасних стандартів до якості насіння олійних культур. Останній розділ посібника присвячено технології використання продуктів переробки олійних культур (макухи та щротів) для одержання білкових продуктів та добавок. Для студ. спеціальності 7.091705 “Технологія жирів і жирозамінників” напряму 0917 “Харчова технологія та інженерія”.
Обкладинка м'яка
Рік видання 2011
Сторінок 296
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо