Асортимент і якість кондитерських виробів.Навчальний посібник рекомендовано МОН України. (арт: 022806)

Асортимент і якість кондитерських виробів.Навчальний посібник рекомендовано МОН України.
340.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 022806
Автор Сирохман І.В.
Анотація Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів.Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються на діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів. Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни “Товарознавство продовольчих товарів”. Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом „Товарознавство і торгівельне підприємництво”, магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів. ISBN 978-966-364-899-6
Обкладинка м'яка
Рік видання 2017
Сторінок 634
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо