Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. 3-те вид. (арт: 030473)
Специфікація
Артикул: | 030473 |
Автор | Архіпов В. В |
Анотація | У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного гос-подарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування ресторанної продукції, таварознавча характеристика продуктів хар-чування, питання керування якістю. Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування блюд, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв закордонної кухні, що допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування страв не тільки для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей. Для студентів, ща навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бузнесу», а також керівників і фахвців, що працюють у ресторанах, кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищ. |
Обкладинка | м'яка |
Рік видання | 2016 |
Сторінок | 382 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо