Організація ресторанного господарства. 3-те видання. (арт: 020428)

Організація ресторанного господарства. 3-те видання.
160.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 020428
Автор Архіпов В. В.
Анотація Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових лі-ній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.
Обкладинка м'яка
Рік видання 2017
Сторінок 280
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо