Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник. (арт: 022169)

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник.
190.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 022169
Автор Архіпов В.В.
Анотація У посібнику розкрито сутність організації процесу обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів і класів та дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної її передумови. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, які використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, здійсненні кейтерінгового обслуговування, створенні умов для розваг і відпочинку. Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації обслуговування в закладах ресторанного господарства. Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства. ISBN 978-611-01-0289-6
Обкладинка м'яка
Рік видання 2017
Сторінок 342
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо