Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.Підручник.(збільшеного формату) (арт: 024900)

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства.Підручник.(збільшеного формату)
230.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 024900
Автор Пятницька Н.О.
Анотація У підручнику розкрито сутність організації процесу обслуговування у закладах ресторанного господарства різних типів і класів. Дана характеристика матеріально-технічної бази як необхідної передумови організації процесу обслуговування. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. Охарактеризовані методи і форми обслуговування споживачів, що використовуються в закладах ресторанного господарства як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів, при здійсненні кейтерингового обслуговування, при створенні умов для розваг і відпочинку. Розкриті особливості організації процесу обслуговування в ресторанах, барах, кафе, у закладах ресторанного господарства при готелях. Визначені основні правила і вимоги при обслуговуванні учасників культурних, громадських, спортивних заходів, іноземних туристів, пасажирів на транспорті, соціально-незахищених верств населення тощо.
Обкладинка м'яка
Рік видання 2011
Сторінок 584
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо