Специфікація
Артикул: | 018507 |
Автор | Кухарська В.Б. |
Анотація | Навчальний посібник орієнтований на вивчення англійської мови студентами факультетів харчових та переробних виробництв. Посібник складається з трьох частин, кожна з яких містить інформацію, спрямовану на формування у студентів іншомовної компетенції, розвиток навичок монологічного та діалогічного мовлення, перекладу та розуміння оригінальних науково-популярних текстів, підготує їх до ведення дискусій на запропоновані розмовні теми, підтримання бесіди англійської мовою, обговорення важливих питань з їхнього фаху. Комунікативно орієнтовані розділи побудовані на автентичному матеріалі, а їхня методична організація сприяє ефективному опануванню англійською мовою як засобом спілкування та формує навички самостійної роботи студентів. Запропонована система вправ сприяє розвитку та вдосконаленню англомовних навичок спеціалістів у галузі харчових технологій. |
Обкладинка | м'яка |
Рік видання | 2012 |
Сторінок | 352 |
Тип | Книга |
Формат | Книга |
Рекомендуємо