Логістика у ресторанному господарстві. Навчальний посібник.(тверда) (арт: 023761)

Логістика у ресторанному господарстві. Навчальний посібник.(тверда)
140.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 023761
Автор Зубар Н.М.
Анотація У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 Харчова інженерія професійного спрямування 091711 Технологія харчування варіативної компоненти 091711.01 Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс
Рік видання 2010
Сторінок 306
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо