• 044-223-57-12
  • (066) 511-83-77 (066) 511-83-77
  • (098) 764-34-46 (098) 764-34-46
  • gkasty
  • info@cul.com.ua

Формування якості товарів.Навчальний посібник.(мяка) (арт: 025754)

Формування якості товарів.Навчальний посібник.(мяка)
160.00 грн.
Переглянути зміст книги
Специфікація
Артикул: 025754
Автор Назаренко В.О.
Анотація Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами, основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців. Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.
Обкладинка м'яка
Рік видання 2012
Сторінок 386
Тип Книга
Формат Книга
Відгуки

Написати відгук

Рекомендуємо